DU BEHÖVER Ca 8-10 bitar Tårtbottnar 150 g sötmandel eller mandelmjöl 5 st äggvitor (spara gulorna till smörkrämen) 2 dl socker Smörkräm 5 st äggulor 1 dl grädde 1 dl
DU BEHÖVER Ca 6-8 tartletter Pajdeg 150 g smör, rumstempererat 300 g vetemjöl 90 g florsocker 1 ägg Torkade gula ärtor Ägg till pensling Citron- och ingefärscurd 2 ägg 90
DU BEHÖVER Ca 10-12 bitar Pajdeg 125 g smör, rumstempererat 120 g florsocker (2 dl) 45 g kakao 220 g vetemjöl 1 nypa salt 1 ägg Kola 50 g smör
DU BEHÖVER Muffins ca 12 stycken 3 ägg 2 dl socker 100 g smör 1 ekologisk citron, skalet och saft 1 dl grädde 3 ½ dl vetemjöl (210 g) 2
DU BEHÖVER Tårtbottnar 4 ägg 180 g strösocker 60 g vetemjöl 90 g potatismjöl 1 tsk bakpulver 2 citroner, finrivet skal (ekologiska) Passionsfruktscurd 4 passionsfrukter 2 citroner, skal och saft 2 dl strösocker 50 g smör 1 msk majsstärkelse 2 äggulor 2 ägg Vit chokladmousse 240 g vit choklad (knappar eller finhackat)
DU BEHÖVER Browniebotten 120 g smör 120 g mörk choklad 1,5 dl strösocker 1,5 dl ljust muscovadosocker 1 tsk vaniljsocker 2 ägg 3 dl vetemjöl 2 msk kakao 1 krm salt Chokladfluff 75 g choklad 150 g grädde Hallonmousse 250 g hallon, frysta tinade 1 dl gelésocker
DU BEHÖVER Bulldeg 50 g jäst 5 dl kall mjölk 150 g socker 1,5 tsk salt 1 ägg 950 g vetemjöl special 150 g smör, rumstempererat 150 g strössel Vaniljfyllning
DU BEHÖVER Grunddeg bullar 50 g jäst 5 dl kall mjölk 150 g socker 1,5 tsk salt 1 ägg 2 msk kardemummakärnor, mortlade 950 g vetemjöl special 150 g smör,